IMG_4493

Sekmingi karatė egzaminai ir kovinis seminaras

Sausio 28 dieną Kuršėnuose įvyko kiokušin karatė diržų laikymo kvalifikacinis egzaminas, kurį sėkmingai išlaikė visi 36 Valdemaro Mitkaus auklėtiniai. Egzaminą priėmė Marijampolės „Tornadas“ klubo vadovas, 5dan, meistras – Valius Rudys.

10 kyu (oranžinį diržą) išlaikė: Gustė Dambrauskaitė, Domantas Geštautas, Kristupas Gudavičius, Ąžuolas Ivoškevičius, Emilijus Jakas, Leonardas Jocas, Luka Jonaitytė, Auksė Lukoševičiūtė, Pijus Mitkus, Kristupas Nakas, Kevinas Norvaišas, Visvaldas Račkauskas, Ąžuolas Stučinskas ir Renatas Pocevičius. 9 kyu (oranžinį diržą su mėlyna juostele): Viltė Albrikaitė,  Kamilė Jurkonytė, Dominykas Lengvenis, Jokūbas Lukšas, Austėja Petrauskaitė, Emilijus Petrauskas, Domas Šmiganovskis, Ugnius Teresas ir Lukas Steponavičius. 8 kyu (mėlyną diržą) išlaikė: Oskaras Degutis, Deimantas Lukoševičius ir Nojus Lukoševičius. 7 kyu (mėlyną su geltona juostele): Danielė Glazauskaitė, Melita Mečiūtė, Kipras Mintauskas. 6 kyu (geltoną diržą): Radvilas Lukšas, Armandas Mickevičius, Vidmantė Petrulionytė, Aronas Pranauskas, Tauras Pugačius ir Lukas Danielius Ramanauskas ir aukščiausią, 5 kyu (geltoną diržą su žalia juostele) išlaikė – Edvardas Jablonskis. 

Marijampolės klubo vadovas į egzaminą atvyko ne vienas, o su savimi atsivežė būrį sportininkų, kuriems Vakaris Kaveckas pravedė treniruotę, o dienos pabaigoje buvo suorganizuotas bendras kovinis seminaras. Jo metu vyko ne tik kovos bet ir Lietuvos rinktinės nariai dalinosi patirtimi ir receptu kaip patekti į rinktinę. Tokia iniciatyva abiejų klubų sportininkai pradės ruoštis pavasarį ateinantiems Lietuvos kiokušin karatė čempionatams.  

Comments are closed.