IMG_9134

Naujieji metai Kuršėnų futbolininkams prasidėjo varžybų gausa

Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklos 2014-2015 metų gimimo futbolininkai dalyvavo 4 turnyruose.

2022 m. sausio 9 d. Pasvalyje vyko 8 komandų turnyras, kuriame dalyvavo dvi komandos iš Kuršėnų. Pirmoji komanda sužaidė 5 varžybas iš kurių laimėjo 3, 1 sužaidė lygiosiomis ir patyrė 1 pralaimėjimą ir užėmė 2 vietą. Antroji komanda taip pat sužaidė 5 varžybas, 1 kartą laimėjo ir sužaidė lygiosiomis bei patyrė 3 pralaimėjimus.

2022 m. sausio 14 d. Šiauliuose vyko tradicinis futbolo turnyras „Šiauliai city football cup“, kuriame dalyvavo 16 komandų iš visos Lietuvos ir net 3 komandos iš Kuršėnų. Komandos žaidė po 5 varžybas. Pirmoji 4 varžybas laimėjo ir patyrė 1 pralaimėjimą tiksint paskutinėms varžybų sekundėms. Antroji 2 kartus laimėjo ir 3 kartus pralaimėjo ir trečioji 3 kartus laimėjo ir 2 kartus pralaimėjo.

2022 m. sausio 22 d. Radviliškyje vyko 8 komandų turnyras kuriame dalyvavo 2 komandos iš Kuršėnų. Komandos sužaidė po 4 varžybas, pirmoji komanda 1 laimėjo, 1 sužaidė lygiosiomis bei patyrė 2 pralaimėjimus, antroji komanda laimėjo 1 varžybas bei patyrė 3 pralaimėjimus.

2022 m. vasario 16 d. Pakruojyje vyko futbolo turnyras Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti, kuriame varžėsi patys mažiausi 2015-2016 metų gimimo Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklos auklėtiniai. Pasisėmė patirties ir išbandė savo jėgas su kitomis komandomis. Visi turnyro dalyviai buvo apdovanoti atminimo medaliais.

Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklos 2012-2013 metų gimimo futbolininkai dalyvavo 3 turnyruose bei sužaidė 1 draugiškas varžybas.

2022 m. sausio 21 d. Šiauliuose vyko tradicinis futbolo turnyras „Šiauliai city football cup“ kuriame dalyvavo 8 komandos iš visos Lietuvos. Komandos buvo suskirstytos į 2 grupes. Mūsų komanda pateko į A pogrupį kuriame varžėsi su Kauno, Panevėžio bei Šiaulių komandomis. Laimėję dvejas ir pralaimėję vienerias varžybas, pogrupyje užėmėme 2 vietą ir toliau kovojome tik dėl 5-8 vietų. Sužaidę dar dvejas varžybas iš kurių vienas laimėjome prieš Tauragės komandą ir pralaimėję Šiaulių komandai galutinėje komandų rikiuotėje užėmėme 6 vietą.

2022 m. sausio 29 d. Kuršėnų Sm-2012 antroji komanda vyko į draugiškas varžybas Šiauliuose. Mišri berniukų ir mergaičių komanda žaidė prieš Valdemaro Palubinsko treniruojamą komandą. Rezultatas nebuvo fiksuojamas, mažiau varžybose dalyvaujantiems vaikams svarbu žaisti ir mokytis futbolo taisyklių. Abi komandos pelnė daug įvarčių todėl vaikai grįžo su gera nuotaika bei dar didesniu noru tobulėti.

2022 vasario 5 d. nauja patirtis ir daug gražių emocijų sukėlusios „Šiauliai city football cup“ mergaičių gimusių 2011 metų ir jaunesnių turnyras. Tai pirmosios Kuršėnų SM mergaičių varžybos. Dėl Covid-19 situacijos į varžybas neatvyko planuotas komandų skaičius. Dalyvavo 4 komandos iš Šiaulių, Mažeikių, Garliavos bei Kuršėnų. Mergaitėms rezultatai nebuvo fiksuojami, todėl visos komandos buvo apdovanotos. Mergaitėms tai nuostabi patirtis ir naujų tikslų pradžia.

2022 m. vasario 16 d. Tauragėje vyko mažojo futbolo turnyras Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti. Turnyre dalyvavo 6 komandos iš Tauragės, Klaipėdos, Kuršėnų, Kelmės ir Telšių, kurios varžėsi rato sistema. Covid-19 pakoreguoja planus, todėl į turnyrą išvykome nepilnos sudėties, tačiau buvo puiki proga mažiau turnyruose dalyvaujantiems vaikams gauti daug žaidybinio laiko bei įgyti daugiau patirties. Tauragės sporto centro treneris Tomas Rimas labai pasistengė sukurti vaikams tikrą šventę, todėl rezultatai nebuvo fiksuojami ir visi vaikai bei komandos buvo apdovanotos atminimo taurėmis bei medaliais, geriausi komandų ir turnyro žaidėjai asmeniniais prizais.

Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklos 2008-2009 metų gimimo futbolininkai dalyvavo 2 turnyruose bei sužaidė 1 draugiškas varžybas.

2022 m. sausio 26 d. Kuršėnų S-2008 futbolo komanda priėmė svečius iš Radviliškio. Dėl Covid-19 situacijos sustabdytos Šiaulių apskrities pirmenybės (salėse), todėl vyresniems vaikams tai puiki proga išbandyti savo jėgas bei pasiruošti artėjantiems turnyrams bei lauke vyksiančioms Šiaulių apskrities pirmenybėms. 80 minučių vykusios varžybos buvo intensyvios bei kovingos, netrūko daug gražių įvarčių. Šį kartą geriau sekėsi šeimininkams, kurie laimėjo rezultatu 9:7. Vaikinams buvo puiki proga susipažinti bei pabendrauti, nes 2022 m. vasario 4 d. trys Kuršėnų SM vaikinai kartu su ŠSPC Radviliškis komanda dalyvavo tradiciniame futbolo turnyre „Šiauliai city football cup“, kuriame užėmė 3 vietą.

2022 vasario 7 d. vaikinai vyko į Kėdainius, kur jėgas išbandėme tarp metais vyresnių komandų iš Alytaus, Telšių, Panevėžio, Kėdainių, Kybartų bei Tauragės. Kaip ir buvo tikėtasi vaikinų fizinis pajėgumas labai skyrėsi, nors mūsų komanda ir jaunesni, tačiau žaidimo stiliumi, mąstymu bei kovingumu nenusileido stipresniems ir greitesniems varžovams. Žaidėme 6 varžybas iš kurių 5 pralaimėjome bei kartą sužaidėme lygiosiomis.

Comments are closed.