IMG_1108

Futbolininkų stovykla Balsiuose

Šių metų birželio 23-28 dienomis Šiaulių rajono sporto klubas „Fintas“ organizavo vaikų vasaros ir poilsio stovyklą “Vasarą būkime kartu“, kuri vyko „Balsių stovykloje“ ir taip pradėjo vasaros atostogas. Stovykloje dalyvavo 37 Šiaulių rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokinių. Stovyklos metu buvo ugdomos vaikų draugiškumas, komandinis darbas, socialinės ir emocinės savybės, pasitikėjimas savimi ir žinoma savarankiškumas. Visomis dienomis vaikai žaidė edukacinius žaidimus, vyko sporto užsiėmimai. Vakarais „Balsių stovykloje“ vyko teminiai užsiėmimai, vaikams buvo paruoštos įvairios užduotys, kuriuose visi vaikai galėjo parodyti sumanumą, išradingumą, gudrumą ir visus kitus savo sugebėjimus. Po užsiėmimų vyko diskotekos, istorijos prie laužo po atviru dangumi, vaikų kino teatras. Viena diena buvo skirta Šiaulių rajono sporto klubo „Fintas“ bendruomenei. Vaikai su tėveliais vyko į baidarių žygį, pramogavo kartu žaisdami „Balsių slėnyje“, kur pramogas paruošė GoBall.lt komanda.

Stovyklą pavyko suorganizuoti panaudojus Šiaulių rajono savivaldybės nevyriausybinių organizacijų ir kitų juridinių bei fizinių asmenų finansavimo iš savivaldybės biudžeto lėšas ir įgyvendinus vaikų vasaros poilsio stovyklą ,,Vasarą būkime kartu“,  panaudojus tėvelių paramą bei Šiaulių rajono sporto klubo „Fintas“ lėšomis.

Ačiū tariame Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklai už bendradarbiavimą, inventoriaus skyrimą bei neformaliojo švietimo mokytojų pagalbą organizuojant vaikų veiklas.

Comments are closed.