IMG_1672

Karatistai metus užbaigė švęsdami

Baigiantis 2022-iesiems metams Valdemaras Mitkus suorganizavo Kuršėnų sporto mokyklos mokinių ir Kuršėnų kyokushin karatė klubo Dao narių šventę. 

Įspūdingas vakaras prasidėjo nuo kelionės į Naisius, už pagalbą dėkojame UAB „Juozas veža“. Naisiuose, visų pirmiausia aplankėme Žemaitukų žirgyną, kur buvo papasakota apie jų kilmę istoriją ir pasiekimus. Paglostę žirgus keliavome į miestelio centrą, kur nepraleidome progos pasigrožėti ir nusifotografuoti prie eglutės. Aplankę kultūros namų parodas ir dirbtuves skubėjome į teatralizuotą koncertą, kuriame išsidūkti galėjo patys mažiausieji „Kalėdų senelio belaukiant“ koncerte, šokdami su grupe „Trys draugai“. Po koncerto aplankėme centre įsikūrusį Kalėdą, kuris nepaliko nei vieno be dovanų. Už puikiai praleistą laiką ir neužmirštamus įspūdžius bei dovanas dėkojame Naisių bendruomenei.

Gerai pasismaginę grįžome į savo namus – karatė salę. Klubo prezidentas Valdemaras Mitkus pasidžiaugė praėjusių metų rezultatais, pristatė kitų metų renginius bei visus apdovanojo naujais 2023 metų kalendoriais. Visi klubo nariai pasikeitė dovanėlėmis, pasivaišino ir norintys iki paryčių šėlo žaisdami sportinius ir kompiuterinius žaidimus bendraudami bendraminčių apsuptyje.

Dėkoju visiems, kurie sportuoja, palaiko, organizuoja, konkuruoja, bendrauja, seka, kritikuoja, remia, myli ir kitaip prisideda prie kiokušin karatė plėtros Šiaulių rajone ir visoje Lietuvoje. Sveikinu visus bendraminčius su atbėgančiais Naujaisiais metais, o kiti metai tegul būna pilni: „OSU“ ir „KIAI“ !!!!

Valdemaras Mitkus 

Comments are closed.