20230331_220045

„Pravalturo“ triumfas rajono krepšinio lygoje

Praėjusią savaitę Kuršėnuose buvo karšta – prasidėjo Šiaulių rajono vyrų mėgėjų krepšinio lygos 15 sezono finalinio ketverto varžybos, kurios išaiškino 2023 metų ŠRVML nugalėtoją.
Iš viso lygoje dalyvavo 6 komandos. Gruodžio mėnesį prasidėjusioje lygoje sužaistos 42 rungtynės. Kovo 29, 31 dienomis vyko finalinis ketvertas, į kurį pateko Kuršėnų SK„Senukai“, Kuršėnų „Fortūna“, Toločių „Pravalturas“ ir Daugėlių „Flamingas“.
Mažajame finale „Fortūna“ 93:74 įveikė „Flamingą“, o rungtynėse dėl čempionų vardo prireikė net pratęsimo. Jį 13:9 laimėjo „Pravalturas“ ir tapo šių metų ŠRVMKL čempionais.
Nugalėtojus ir prizininkus sveikino Šiaulių rajono savivaldybės tarybos narys Algis Mačiulis, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Judita Šertvytienė, vyriausiasis specialistas Rimantas Čeponis, sporto mokyklos direktorė Ilona Vaičiulienė.
Apdovanotas reguliariojo sezono rezultatyviausias žaidėjas Airidas Kurauskas. Į simbolinį MVP pateko „Fortūnos“ žaidėjas Lukas Samuilis, „Flamingo“ – Karolis Jonuška, „Senukų“ – Vytautas Kanišauskas, „Pravalturo“ – Martynas Dakanis ir Lukas Alekna.

Kuršėnų sporto mokyklos metodininkas suaugusiųjų sportui Romualdas Juodis

Šiaulių rajono vyrų mėgėjų krepšinio lygos finalinio ketverto rezultatų lentelė

Šiaulių rajono vyrų mėgėjų krepšinio lygos rezultatyvumo lentelė

Šiaulių rajono vyrų mėgėjų krepšinio lygos rezultatų lentelė po reguliaraus sezono

Comments are closed.