IMG_8619A

Startai Meškuičiuose

2023 m. balandžio 20 d. Meškuičiuose įvyko lengvosios atletikos trikovės varžybos, skirtos Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklos penkiasdešimtmečiui pažymėti. Varžybų atidarymo metu dalyvius pasveikino Meškuičių gimnazijos direktorius A.Kontrimas ir Kuršėnų sporto mokyklos direktorės pavaduotojas A.Lukošaitis.

Puikiu oru vykusiose varžybose rungėsi jaunieji lengvaatlečiai iš Šiaulių, Joniškio ir Pasvalio rajonų. Dalyviai galėjo laisvai pasirinkti tris jiems tinkamiausias rungtis ir siekti rezultatų, kurie buvo vertinami pagal tarptautinę daugiakovės skaičiavimo lentelę. Nugalėtojai ir prizininkai buvo išaiškinami jaunučių ir jaunių grupėse.

Jaunučių merginų tarpe didžiausią taškų sumą surinko neformaliojo švietimo mokytojo A.Lukošaičio mokinė Viltė Tamošaitytė. Kitas dvi prizines vietas pelnė taip Kuršėnų sporto mokyklos atstovės, meškuitiškės Paulina Andrijauskaitė ir Mija Petrauskytė. Vaikinų jaunučių tarpe prizines vietas išsidalino ir apdovanojimus išsivežė Joniškio ir Pasvalio rajonų lengvaatlečiai, o nugalėjo Joniškio sporto centro atstovas Matas Jonušas.

Jaunių amžiaus grupėje nugalėjo neformaliojo švietimo mokytojo P.Vaitkaus auklėtiniai Rugilė Dikšaitė ir Gvidas Klimas, o prizines vietas iškovojo Simona Karbauskaitė bei Pijus Janušauskas. Kitos prizinės vietos atiteko pasvaliečiams.

Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti Meškuičių mokyklos sporto klubo įsteigtais medaliais ir Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklos diplomais.

Comments are closed.